FOTO Și-a făcut praf mașina și a dat vina pe un șofer imaginar

În urma manevrei, tânărul și-a distrus mașina, iar el a fost rănit. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au fost sesizați miercuri, în jurul orei 16.30 despre producerea unui accident pe DN3, soldat cu rănirea unei persoane. Victima le-a spus o variantă despre producerea accidentului, dar care ulterior s-a dovedit a fi neadevărată.

Din datele inițiale ale polițiștilor, potrivit declarațiilor victimei, șoferul care conducea un autoturism Volskwagen, în timp ce se deplasa pe DN3, dinspre localitatea Murfatlar către Valu lui Traian, a evitat un impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus, acesta efectuând viraj la stânga, peste marcajul dublu continuu, pentru a intra într-o stație peco. În urma manevrei a ajuns într-un podeț de pe marginea drumului, mașina sa fiind puternic avariată, iar el rănit.

În urma verificărilor poliţiştilor Serviciului Rutier, a rezultat faptul că vinovat de producerea accidentului a fost conducătorul autoturismului VW, prezentat în imagini, acesta declarând iniţial că un alt participant la trafic ar fi efectuat o manevră periculoasă. Oamenii legii anchetează accidentul pentru a stabili exact condițiile producerii acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*