FOTO Și-a făcut praf mașina și a dat vina pe un șofer imaginar

În urma manevrei, tânărul și-a distrus mașina, iar el a fost rănit. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au fost sesizați miercuri, în jurul orei 16.30 despre producerea unui accident pe DN3, soldat cu rănirea unei persoane. Victima le-a spus o variantă despre producerea accidentului, dar care ulterior s-a dovedit a fi neadevărată.

Din datele inițiale ale polițiștilor, potrivit declarațiilor victimei, șoferul care conducea un autoturism Volskwagen, în timp ce se deplasa pe DN3, dinspre localitatea Murfatlar către Valu lui Traian, a evitat un impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus, acesta efectuând viraj la stânga, peste marcajul dublu continuu, pentru a intra într-o stație peco. În urma manevrei a ajuns într-un podeț de pe marginea drumului, mașina sa fiind puternic avariată, iar el rănit.

În urma verificărilor poliţiştilor Serviciului Rutier, a rezultat faptul că vinovat de producerea accidentului a fost conducătorul autoturismului VW, prezentat în imagini, acesta declarând iniţial că un alt participant la trafic ar fi efectuat o manevră periculoasă. Oamenii legii anchetează accidentul pentru a stabili exact condițiile producerii acestuia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*