FOTO VIDEO Operațiunea “Salvați Vidra”. Pompierii au fost chemați să recupereze un animal căzut într-o groapă din Tuzla

Acțiune mai puțin obișnuită a pompierilor militari. Angajații ISU Dobrogea au fost solicitați de localnicii din comuna constănțeană Tuzla pentru a salva o vidră. Animalul căzuse într-o groapă din fața Primăriei.

Intervenția nu a fost lipsită de momente amuzante sau tensionate. Vidra nu s-a lăsat prinsă foarte ușor. Mamiferul se simțea bine în apa strânsă în groapă, așa că înota pe lângă plasa cu care un pompier intenționa să o captureze.

În momentul în care au vrut să o scoată din plasă, vidra a devenit agresivă și a încercat să muște mâna salvatorului. Ea a fost eliberată în mediul natural.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*