FOTO VIDEO Operațiunea “Salvați Vidra”. Pompierii au fost chemați să recupereze un animal căzut într-o groapă din Tuzla

Acțiune mai puțin obișnuită a pompierilor militari. Angajații ISU Dobrogea au fost solicitați de localnicii din comuna constănțeană Tuzla pentru a salva o vidră. Animalul căzuse într-o groapă din fața Primăriei.

Intervenția nu a fost lipsită de momente amuzante sau tensionate. Vidra nu s-a lăsat prinsă foarte ușor. Mamiferul se simțea bine în apa strânsă în groapă, așa că înota pe lângă plasa cu care un pompier intenționa să o captureze.

În momentul în care au vrut să o scoată din plasă, vidra a devenit agresivă și a încercat să muște mâna salvatorului. Ea a fost eliberată în mediul natural.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*