Val de infracțiuni depistate de către polițiștii constănțeni pe șoselele din județ

Polițiștii au verificat mai multe mașini din trafic. FOTO IPJ Constanța

Persoane fără permis de conducere, fără a avea vârsta legală pentru a conduce, sau sub influența băuturilor alcoolice au fost depistate de către polițiștii constănțeni în cadrul unor acțiuni. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penale, unii dintre ei ajungând și în fața judecătorilor.

În prima parte a zilei de 9 februarie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Primăriei, din localitatea Chirnogeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoaria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

În aceiași zi, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe raza municipiului, având autorizația de circulație expirată.

De asemenea, în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat în urma unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe 10 februarie, în jurul orei 2:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Bărăganu, județul Constanța, care a condus un autoturism, în aceeași localitate, având permisul de conducere suspendat.

La scurt timp, în jurul orei 2:20, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Peștera, județul Constanța, care a condus un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, acesta având o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, acesta refuzând prelevarea celei de-a doua mostră.

La Mangalia, în jurul orei 8:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, dinspre localitatea 2 Mai către Vama Veche, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*