Accident rutier la ieșirea din Tariverde în DN 22 – 4 victime, printre care și un copil

Descarcerare SMURD ISU Dobrogea
Descarcerare SMURD ISU Dobrogea

Patru persoane, dintre care un copil de patru ani au fost rănite, în urma unui accident rutier în apropiere de Tariverde. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.50, apelul la 112 făcând referire la patru victime, una dintre ele, un copil. De asemenea, șoferul unei mașini a rămas încarcerat.

Primul echipaj al ISU Dobrogea ajuns la fața locului a fost de la PTS ( Punct Temporar de Stingere ) Cogealac, pompierii găsind-ul și pe șofer ieșit din mașină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*