FOTO VIDEO Nobel Oil vine la Constanța cu o stație de carburanți pe drumul spre sudul litoralului

Nobel Oil Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Nobel Oil Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ieșirea din Constanța către Mangalia este mereu o zonă aglomerată. Șoferii care aleg acest drum pe drumul către stațiunile din sudul litoralului pot să alimenteze rezervorul autoturismului de la noua stație de carburanți Nobel Oil. Benzinăria a fost inaugurată luni, 16 mai, în prezența ambasadorului Marii Britanii și a nepotului lui Ludvig Nobel.

Stația de distribuție carburanți din Constanța este a doua din țară, după cea de la Iași. Noua unitate a fost construită în 3 luni și este localizată pe Șoseaua Mangaliei 154, la penultimul sens giratoriu din Constanța.

Ambasadorul Marii Britanii la București, E.S. Paul Brummel a impresionat audiența prin discursul său în limba română. El a fost urmat de Gustaf Nobel, descendentul lui Ludvig Nobel.

“Deschiderea acestei benzinării este un semn foarte bun și arată că investitorii din Marea Britanie sunt gata să continue colaborarea în România. Sunt bucuros că este o benzinărie modernă și sunt sigur că va fi utila cetățenilor din Constanța și Dobrogea în general. Urez succes în continuare companiei Nobel Oil”, a declarat E.S. dl. Paul Brummel.

“Deschiderea celei de-a doua stații de distribuție carburanți reflectă succesul dezvoltării Nobel Oil în segmentul downstream al industriei energetice. Estimăm o dezvoltare continuă cu încă trei stații anul acesta. Cererea în piață este ridicată și anticipăm rezultate pozitive”, a precizat Gustaf Nobel.

Stația are trei dispensere capabile să deservească simultan șase autovehicule.

“Stația din Constanța este a doua deschisă în România și ne vom adapta cerințelor și dorințelor comunității locale. Deși mică, benzinăria noastră este echipată cu un terminal de plăți exterior (OPT) care facilitează tranzacțiile și previne formarea cozilor,” a declarat John Long, Director General al Nobel Oil Downstream.

Benzinăriile Nobel Oil sunt primele din țară care oferă posibilitatea plații prin cash sau card în exterior prin terminalul de plăți externe (OPT). Păstrând dotări unice, Nobel Oil Constanța aduce mai mult comfort clienților și respectă mediul înconjurător. Astfel, benzinăria este dotată panouri fotovoltaice care îi permit să funcționeze independent față de rețelele de distibuție energie.

Nobel Oil le oferă clienților corporate un card de flotă competitiv. Utilizatorii săi pot cumpăra carburant la prețuri speciale, se pot bucura de tratament preferențial și de un management eficient al flotelor.

Deoarece Nobel Oil dorește să devină un punct de reper în comunitatea constănțeană, se străduie să reunească un număr cât mai mare de servicii care să aducă un plus de calitate vieții locuitorilor. Astfel, Nobel Oil a semnat un parteneriat strategic cu liderul mondial în logistică, DHL, pentru a oferi servicii de curierat rapid în benzinăriile sale.

Mai mult, clienții vor putea cumpăra bunuri de larg consum la prețuri competitive in cadrul Nobel Shop, dar vor și putea plăti utilități sau achiziționa rovignetă prin intermediul ZebraPay.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*