FOTO VIDEO Neversea Beach, locul care păstrează viu la malul mării, și în această vară, spiritul Festivalului NEVERSEA

Neversea Beach. FOTO Paul Alexe

Anunțul organizatorilor NEVERSEA, de a amâna pentru anul viitor ediția din acest an, i-a întristat pe fanii festivalului de la malul mării. Totuși, acest lucru nu înseamnă că fanii NEVERSEA nu vor avea ocazia de a-și întâlni artiștii preferați! Chiar din acest week-end, Neversea Beach a fost gazda mai multor artiști români și străini, care au mixat pe micuța scenă amenajată pe nisipul plajei constănțene. Tonul a fost dat, vineri, de cei de la Moonlight Breakfast și Day Dreamers (Marwan, Dub Fx și Mr Woodnote), iar noapte de sâmbătă spre duminică a fost animată de ritmurile Julian Morris, Shiver, Fedde le Grand și Dj Andi.

Neversea Beach a crescut enorm față de anul trecut și mă simt ca și cum aș fi într-o altă țară, ca la Mykonos sau chiar Ibiza. Seara de vineri, a fost extraordinară. Sincer, nu mă așteptam, pentru că a fost din scurt organizat. Am avut invitați doi artiști din Australia, Dub Fx și Mr Woodnote, cu care avem un nou proiect, Day Dreamers, iar feed-back-ul publicului a fost neașteptat de frumos și consistent, a mărturisit DJ Marwan, artistul originar din Cluj-Napoca, binecunoscut fanilor festivalurilor NEVERSEA și UNTOLD.

Dincolo de fenomenul muzical, Neversea Beach rămâne și în această vară un loc de relaxare și de petrecere în mod plăcut a timpului liber și, fără a putea înlocui experiența festivalului în sine, să păstreze spiritul său.

Neversea Beach este la a doua ediție, dorindu-ne să avem o plajă care să amintească, cumva, de festivalul NEVERSEA și care să rămână ca un simbol al nostru, aici, în Constanța, pe o perioadă mai lungă de timp. Dacă festivalul se desfășoară în patru zile, plaja rămâne deschisă o perioadă de trei-patru luni de zile, din luna iunie până în septembrie, atât cât ne permite vremea, a declarat, pentru CTnews TV, directorul de comunicare de la Neversea Beach, Edy Chereji.

Acesta a explicat și de ce organizatorii festivalului au luat decizia de a anula și ediția din acest an, după cea din 2020.

Este al doilea an în care, din păcate, condițiile actuale, acest context mondial, nu ne permite să organizăm festivalul aici, pe plajă. În acest an, deși speram ca lucrurile să meargă într-o direcție mai bună și am încercat să găsim soluții de a muta festivalul chiar și în luna august sau septembrie, era foarte greu, timpul era un inamic al nostru în a putea rezolva aceste lucruri și am fi riscat să facem o ediție de festival care să însemne un mare compromis. De aceea am decis să amânăm cu încă un an această reîntâlnire, pentru a avea garanția că vom avea în 2022 un festival așa cum toată lumea îl așteaptă, a spus Edy Chereji.  

Conform organizatorilor, Neversea Beach își așteaptă prietenii cu un spațiu mult mai generos față de anul trecut, o plajă mai atractivă, cu numeroase spații de relaxare.

În plus, față de 2020, avem posibilitatea de a găzdui artiști, DJ, care săptămânal vor fi prezenți aici și vor încerca să întrețină atmosfera pe plajă. Desigur, în condițiile pe care cu toții le cunoaștem și care sunt permise de lege, în această perioadă.

Nu aș vrea să se creadă că ne lăudăm, dar cred că este cel mai bun mix pe care îl poți găsi atunci când vii pe litoral, un mix între condițiile oferite, toată partea aceasta care ține de plăcerea de a sta la soare și a te bronza, dar și foarte multe activități, atât pentru copii, cât și pentru cei mai mari. Avem jocuri sportive, avem jocuri pe apă și suntem, în permanență, atenți ca oamenii să aibă acel spațiu suficient de mare, astfel să nu pară că este o aglomerație în care nu se mai ține cont de nimic, a mai spus reprezentantul Neversea Beach.

Ultima seară a acestui week-end, cea de duminică, este rezervată iubitorilor fotbalului, care sunt așteptați în număr mare la Neversea Beach să urmărească finala Campionatului European, dintre Italia și Anglia, pe un ecran suficient de mare încât să ofere fiecărui fan sentimentul că se află în propriul living.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*