FOTO VIDEO Muncitor salvat, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el

Pompierii au intervenit pentru a-l scoate pe muncitor de sub pământul prăbușit peste el. FOTO ISU Dobrogea

Un muncitor care lucra la o firmă subcontractoare în zona Dorobanțu, a fost prins sub un mal de pământ. Pompierii au intervenit și au reușit să îl salveze înainte ca trupul să îi fie strivit. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.10, în zona localității Dorobanțu când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 55 de ani care efectua săpături pentru rețeaua de canalizare, a fost prins sub un mal de pământ prăbușit.

Pentru salvarea acestuia au intervenit atât pompierii Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea, cât și cei de la Descarcerare și cei din punctul temporar de lucru Crucea, dar și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C și un echipaj B2 de la SAJ. Victima era prinsă sub pământ de la mijloc în jos. După aproape două ore, pompierii au reușit să scoată victima în viață, aceasta fiind preluată de un echipaj medical pentru a fi transportată la Spitalul Județean pentru Investigații suplimentare.

La fața locului au fost solicitați și inspectori din cadrul ITM Constanța, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală deschizând și ei un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*