FOTO VIDEO Muncitor salvat, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el

Pompierii au intervenit pentru a-l scoate pe muncitor de sub pământul prăbușit peste el. FOTO ISU Dobrogea

Un muncitor care lucra la o firmă subcontractoare în zona Dorobanțu, a fost prins sub un mal de pământ. Pompierii au intervenit și au reușit să îl salveze înainte ca trupul să îi fie strivit. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.10, în zona localității Dorobanțu când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 55 de ani care efectua săpături pentru rețeaua de canalizare, a fost prins sub un mal de pământ prăbușit.

Pentru salvarea acestuia au intervenit atât pompierii Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea, cât și cei de la Descarcerare și cei din punctul temporar de lucru Crucea, dar și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C și un echipaj B2 de la SAJ. Victima era prinsă sub pământ de la mijloc în jos. După aproape două ore, pompierii au reușit să scoată victima în viață, aceasta fiind preluată de un echipaj medical pentru a fi transportată la Spitalul Județean pentru Investigații suplimentare.

La fața locului au fost solicitați și inspectori din cadrul ITM Constanța, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală deschizând și ei un dosar de cercetare penală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*