FOTO VIDEO Motociclist rănit după ce a lovit o groapă și bolidul său a luat foc

Motocicleta a luat foc în urma accidentului
Motocicleta a luat foc în urma accidentului

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc marți seara pe strada Corbului din Constanța. Martorii povestesc că un motociclist a scăpat cu viață, ca prin minune, după ce a lovit o groapă și motocicleta sa s-a răsturnat și a lovit un gard.

Impactul a fost atât de violent încât bolidul a izbucnit în flăcări. Bărbatul de 40 ani a suferit un traumatism de coloană, dar era conștient la sosirea echipajelor de la Serviciul de Ambulanță Constanța. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență Constanța și se află acum sub supraveghere medicală.


Sursa video: V.D.D.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*