FOTO Un elev din Cumpăna a obținut locul III la Crosul Național “Ziua Olimpică”

Crosul Național “Ziua Olimpică”

A 30 a ediție a Crosului Național de Ziua Olimpică de la Constanța, eveniment unic în tară, s-a bucurat de prezența a cel puțin 350 de sportivi de toate vârstele. La crosul organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român-COSR impreună cu Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Judeteană de Atletism Constanța, Academia Olimpică Romană a participat și lotul de sportivi ai Invictus Team România .
Startul a fost dat chiar de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Traseul crosului a avut o lungime de 5 kilometri, plecarea făcându-se de pe stradă Mircea cel Bătran, traseul continuând pe bulevardul Mamaia pană în stațiunea Mamaia.
Comună Cumpăna a fost reprezentată de 40 de copii de la Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna”, reprezentând ramurile sportive fotbal, rugby și arte marțiale. Lor li s-au alăturat și antrenorul de rugby Florin Bacioiu, antrenorul de fotbal Edi Năstase și directorul CS „Victoria Cumpăna” Sebastian Bezem .
Manole Costel, elev în clasă a IV a la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpănă a reușit să se claseze pe locul III la categoria 9-11 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*