FOTO Un elev din Cumpăna a obținut locul III la Crosul Național “Ziua Olimpică”

Crosul Național “Ziua Olimpică”

A 30 a ediție a Crosului Național de Ziua Olimpică de la Constanța, eveniment unic în tară, s-a bucurat de prezența a cel puțin 350 de sportivi de toate vârstele. La crosul organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român-COSR impreună cu Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Judeteană de Atletism Constanța, Academia Olimpică Romană a participat și lotul de sportivi ai Invictus Team România .
Startul a fost dat chiar de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Traseul crosului a avut o lungime de 5 kilometri, plecarea făcându-se de pe stradă Mircea cel Bătran, traseul continuând pe bulevardul Mamaia pană în stațiunea Mamaia.
Comună Cumpăna a fost reprezentată de 40 de copii de la Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna”, reprezentând ramurile sportive fotbal, rugby și arte marțiale. Lor li s-au alăturat și antrenorul de rugby Florin Bacioiu, antrenorul de fotbal Edi Năstase și directorul CS „Victoria Cumpăna” Sebastian Bezem .
Manole Costel, elev în clasă a IV a la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpănă a reușit să se claseze pe locul III la categoria 9-11 ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*