FOTO VIDEO Mircea Titus Dobre și Răzvan Filipescu deschid listele de candidați PRO România Constanța pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Candidații Pro România Constanța la alegerile parlamentare. FOTO Paul Alexe

Echipa PRO România, filiala Constanța, a depus în această după-amiază, la Biroul Electoral Județean Constanța, listele cu candidați pentru Senat și Camera Deputaților, în perspectiva alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. Dosarele cu semnătUri au fost depuse de către coordonatorul PRO România Constanța, Mircea Titus Dobre (care ocupă și prima poziția pe lista pentru Camera Deputaților), secretarul general adjunct, Răzvan Filipescu (prima poziție pe lista pentru Senat), cei doi fiind însoțiți de câțiva dintre colegii de partid, aflați și ei pe listele de candidați.

Aș vrea să mulțumesc celor peste 16.000 de susținători, cei care au semnat pentru susținerea listelor de candidați ai PRO România, pentru județul Constanța, la Camera Deputaților, respectiv Senatul României, a declarat Mircea Titus Dobre, jurnaliștilor prezenți.

Acesta a punctat principalele direcții pe care intenționează să-și orienteze activitatea, alături de ceilalți colegi de partid, în cazul în care constănțenii vor decide să-i ofere, prin vot, un nou mandat de deputat.

După cum știți, avem o unire cu ALDE și vă garantăm că vom fi o formațiune politică, probabil cea mai importantă formațiune politică de opoziție în Parlamentul României. Vom face o opoziție constructivă, nu una distructivă, așa cum s-au remarcat cei de la USR și cei de la PNL, ultimii până în momentul în care au ajuns la guvernare, a continuat coordonatorul PRO România Constanța.

Mircea Titus Dobre a acuzat în mod direct actuala guvernare, pe care o consideră direct răspunzătoare pentru victimele pe care România le înregistrează în fiecare zi de pandemie.

La ora actuală, avem o guvernare incompetentă, care în fiecare zi ne demonstrează că avem câte un Colectiv, ne apropiem de o sută de decese pe zi și vedem cum nimeni nu mai este responsabil sau vinovat, vedem cum Președintele României nu mai cere niciun fel de demisii și vedem cum consideră guvernul lui, un guvern perfect”, a transmis Mircea Titus Dobre.

La rândul său, Răzvan Filipescu a declarat că se va lupta cu toată energia pentru ca județul și municipiul Constanța să-și recapete rolul major în regiune, acolo unde, în opinia sa, a pierdut lupta cu Brăila sau Galați.

În calitate de senator mă voi lupta, împreună cu colegii mei, să continuăm și să sprijinim proiectele pe care le-am prezentat pe plan local. Ne dorim ca în Parlament să ajungă oameni care cunosc tehnică legislativă și proceduri parlamentare, să avem oameni care să lupte pentru județul nostru, nu ca până acum.

Văd, cu părere de rău și cu regret, că toate direcțiile regionale, la toate instituțiile statului, se regăsesc ba la Brăila, ba la Galați, Constanța pierzând competiția din punct de vedere al dezvoltării. Vom fi o forță atât la nivelul județului, cât și la nivel parlamentar, pentru că suntem singurii, și dovedim asta în fiecare zi, care facem o opoziție la tot ceea ce se întâmplă, la haosul din administrația centrală, și suntem singurii care venim cu proiecte concrete, a spus Răzvan Filipescu.

În opinia liderilor locali ai PRO România, acesta este singura formațiune politică care a demonstra că poate scoate țara din criză.

Este momentul ca românii să se trezească și să-și dea seama că singura formațiune politică care a demonstrat, cu Victor Ponta la guvernare, între 2012 și 2015, când a scos țara din criză, vom fi singura formațiune politică care va scoate țara din criză, datorită unui program ecomomic și social care va susține cu tărie industria de turism și HORECA, cu o protecție socială cât mai bună pentru toți cetățenii României, în special cei cu venituri mici și chiar medii.

Avem un program de guvernare coerent și eficient, dar și constructiv. Ne vom prezenta programul economico-social, cu accent pe turism, care este unul dintre cele mai importante domenii de activitate din județul Constanța, apoi agricultura, un alt domeniu foarte important, care nu are niciun fel de susținere, decât prin vocea mea și a lui Răzvan Filipescu, a mai spus Mircea Titus Dobre.

Reprezentanții PRO România nu au dorit să facă pronosticuri cu privire la scorul pe care mizează la alegerile din 6 decembrie 2020, dar au spus că speră într-o ieșire cât mai semificativă a constănțenilo la vot, fapt ce ar oferi o reprezentativitate cât mai mare în Parlament.

Iată listele de candidați PRO România (Constanța)

Senat: 1.Răzvan Filipescu, 2.Loredana Bătărigă, 3.Victor Cruceru, 4. Alexandru Ionescu, 5.Vasile Rizea, 6.Delia Leițoiu, 7. Cristina-Georgiana Mocanu.

Camera Deputaților: 1.Mircea Titus Dobre, 2.Valentin Olivian Trofin, 3. Laurențiu Peiu, 4. Mihai Bobe, 5.Adriana Duma, 6.Flaviu Buzoiu, 7.Codruț Cocor, 8.Leonard Drăgan, 9.Marian Cășuneanu, 10. Sergiu Ionuț Postolache, 11.Laurențiu Adrian Gobeajă, 12.Mihaela Mădălina Butuman, 13.Luminița Șandru, 14.Ionuț Floca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*