FOTO VIDEO Microbiștii constănțeni s-au strâns în Piața Ovidiu. Peste o mie de persoane s-au bucurat de o vizionare în aer liber a meciului Franța – România

Meciul România - Franța în Piața Ovidiu
Meciul România - Franța în Piața Ovidiu

Ideea amplasării unui ecran uriaș în Piața Ovidiu s-a dovedit a fi una bună pentru microbiști. Peste o mie de persoane au venit vineri seara în fața Muzeului de Istorie Națională pentru a urmări primul meci din Euro 2016.

Evenimentul organizat de Asociația “Descoperă Constanța” aduce în fiecare seară de meci un ecran VideoLED de dimensiuni mari, iar proiecția este gratuită. Zona a fost amenajată cu scaune și mese, așa că microbiștii pot să vadă toate meciurile importante.

Au avut de câștigat și terasele din zona Pieței Ovidiu. Sute de constănțeni au luat cu asalt mesele. Unii au urmărit meciul de pe marele ecran, alții s-au bucurat de spectacolul oferit de fiecare locație în parte.

Semifinalele Campionatului European de Fotbal au loc pe 6, respectiv 7 iulie, începând cu ora 22.00. Marea finală se joacă duminică, 10 iulie, la ora 22.00.

Iată lista completă a meciurilor de la Euro 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*