FOTO VIDEO Microbiștii constănțeni s-au strâns în Piața Ovidiu. Peste o mie de persoane s-au bucurat de o vizionare în aer liber a meciului Franța – România

Meciul România - Franța în Piața Ovidiu
Meciul România - Franța în Piața Ovidiu

Ideea amplasării unui ecran uriaș în Piața Ovidiu s-a dovedit a fi una bună pentru microbiști. Peste o mie de persoane au venit vineri seara în fața Muzeului de Istorie Națională pentru a urmări primul meci din Euro 2016.

Evenimentul organizat de Asociația “Descoperă Constanța” aduce în fiecare seară de meci un ecran VideoLED de dimensiuni mari, iar proiecția este gratuită. Zona a fost amenajată cu scaune și mese, așa că microbiștii pot să vadă toate meciurile importante.

Au avut de câștigat și terasele din zona Pieței Ovidiu. Sute de constănțeni au luat cu asalt mesele. Unii au urmărit meciul de pe marele ecran, alții s-au bucurat de spectacolul oferit de fiecare locație în parte.

Semifinalele Campionatului European de Fotbal au loc pe 6, respectiv 7 iulie, începând cu ora 22.00. Marea finală se joacă duminică, 10 iulie, la ora 22.00.

Iată lista completă a meciurilor de la Euro 2016.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*