FOTO VIDEO Mamaia, sub Cod Portocaliu de furtună. Imagini spectaculoase din mijlocul urgiei

Furtnă de Cod Portocaliu la Mamaia. FOTO Cătălin Schipor
Furtnă de Cod Portocaliu la Mamaia. FOTO Cătălin Schipor

Mamaia și Marea Neagră ne arată că pot fi frumoase și în mijlocul Codului Portocaliu de furtună. Cu un vânt de forța 7 pe scara Beaufort și valuri care atingeau uneori 6 metri, peisajul a fost superb.

Jurnalistul Cătălin Schipor și Bogdan Dumitru de la Claboo Media au ignorat avertismentele meteorologilor și au îndrăznit să meargă la Mamaia în mijlocul furtunii. Imaginile lor nu au nevoie de niciun comentariu.

Imaginile video surprinse de Bogdan Dumitru sunt de pe pasarela pietonală din Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*