Trei răniți în urma unui accident rutier produs între un autoturism și un microbuz, la Tariverde

Elicopterul SMURD a intervenit la locul accidentului. FOTO CTnews.ro

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină joi, 26 august, în apropiere de Tariverde, la intersecția DN 22 cu DJ 226A, acolo unde a avut loc un accident rutier un accident rutier între un autoturism și un microbuz.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, apelul inițial anunțase existența a șase răniți, astfel că în zonă au fost trimise două autospeciale SMURD B, o autospecială SAJ B2, iar pentru urgențe deosebite, elicopterul SMURD.

La fața locului însă, cadrele medicale au identificat trei victime, toate cu traumatisme ușoare: două femei cu traumatisme cranio-cerebral și traumatisme membru inferior, respectiv o fată în vârsta de14 ani, cu traumatism membru inferior.

Cele trei victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiștii de la Rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*