FOTO VIDEO Magazinul de uși „Pinum“ situat la parterul unui bloc din Constanța a luat foc

Pompierii au intervenit la incendiu. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a izbucnit la un magazin care comercializează uși din municipiul Constanța. Acesta este situat la parterul unui bloc, iar pompierii au luat în calcul evacuarea oamenilor. 

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, este vorba despre o suprafață de aproximativ 190 mp, iar la ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere și două echipaje SMURD.

Au fost evacuate 50 de persoane, fără probleme medicale.

UPDATE

În urma incendiului au ars bunurile din interiorul magazinului, magazin de aproximativ 190 mp. După lichidarea incendiului, toate persoanele au intrat înapoi în case, fără a fi nevoie de asistență medicala sau transport spital.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost scurt circuit, potrivit reprezentanților ISU Dobrogea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*