FOTO VIDEO Jandarmii constănțeni continuă incursiunile prin oraș și descind în zonele blocate de zăpadă

Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au ieșit pe străzi înarmați cu lopeți. FOTO GJM Tomis

Jandarmii constănțeni continuă să ajute comunitatea așa cum o fac de fiecare dată când este nevoie de forțe suplimentare. Înarmați cu lopeți, au răspuns solicitărilor instituțiilor și cetățenilor afectați de zăpadă.

Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au avut un altfel de activitate decât cea pe care o fac de obicei, dar nimic deosebit totuși pentru ei. De dimineață, 12 jandarmi au fost trimiși la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, unde au deszăpezit curtea și zona garajelor.

Alți 70 de jandarmi din cadrul aceleiași structuri au ieșit pe străzile din municipiu, acționând în special pe b-dul. Tomis, Lăpușneanu, Mamaia, străzile Soveja și Cișmelei, pentru deszăpezirea trecerilor de pietoni și a căilor de acces către creșe, grădinițe, școli și unități medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*