Circulația trenurilor pe ruta Constanța – București afectată după ce lucrători ai Primăriei Valu lui Traian au rupt mai multe cabluri feroviare

Cabluri feroviare rupte de lucrătorii Primăriei Valu lui Traian. FOTO: CFR SA

Circulația a 13 trenuri de pe ruta Constanța – București s-a desfășurat marți, 11 aprilie, în condiții speciale, după ce cablurile de semnalizare feroviară au fost rupte sau secționale, de către angajați ai Primăriei Valu lui Traian, între stațiile Valu lui Traian și Basarabi.

Potrivit CFR Infrastructură, incidentul a avut loc în jurul orei 11.30, iar din cauza acestui deranjament, circulația a 13 trenuri de pe ruta Constanța – București s-a desfășurat în condiții speciale, cu îndrumarea trenurilor pe intervalul de stații respectiv, de către personalul feroviar, prezent pe teren, fiind înregistrate întârzieri de la cinci până la 65 de minute, față de graficul normal de circulație.

„Echipele feroviare de intervenție ale SRCF Constanța lucrează și la această oră pentru înlocuirea/ repararea cablurilor rupte/ secționate în zona Valul lui Traian – Basarabi, astfel încât circulația trenurilor să se reia în condiții normale de trafic. Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și restabilirea circulației conform orelor din Mersul Trenurilor”, au transmis reprezentanții CFR Infrastructură.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*