Flagrant și 24 de percheziții ale polițiștilor și jandarmilor constănțeni în urma cărora 17 persoane au fost reținute pentru furt calificat

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Imagine cu rol ilustrativ.

Poliţiştii de la transporturi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română, au reţinut 17 bărbați, bănuiţi de furt de cereale, produse petroliere și fier vechi. În urma unui flagrant delict şi a 24 de percheziţii dimiciliare, au fost indisponibilizate bunuri de peste 130.000 de lei, precum și 3.400 de euro, 1.155 de lire sterline și 43.900 de lei.

La data de 29 septembrie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul colegilor din Inspectoratul de Poliției Județean Ialomița, au depistat în flagrant delict 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, toți din Fetești, județul Ialomița, în timp ce sustrăgeau floarea soarelui, grâu și cărbune dintr-un tren de marfă, staționat pe raza municipiului Fetești.

Ulterior, în urma a 24 de percheziții domiciliare efectuate în județul Ialomița, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, un autoturism, 18 telefoane mobile, 22.965 de kilograme de cereale, 250 de litri de produs petrolier, 43.900 de lei, 3.400 de euro și 1.155 de lire sterline, precum și alte bunuri provenite din infracțiuni de furt.

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de peste 130.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 11 august – 29 septembrie, cei 8 bărbați, împreună cu alți 9, ar fi sustras cereale, produse petroliere și fier vechi, de pe raza municipiului Fetești.

Cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 30 septembrie, Judecătoria Constanța a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduși în Centul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța.

În acțiune au fost angrenați și jandarmi ai I.J.J. Ialomița și cei ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*