FOTO Mai mulți copaci au fost puși la pământ în urma furtunii de azi-noapte din Constanța, unii dintre ei căzând pe mașinile parcate

Mai mulți copaci au fost puși la pământ în urma furtunii de azi-noapte din Constanța

Furtuna puternică ce s-a abătut asupra municipiului Constanța în dimineața zilei de luni, 6 iunie, a pus la pământ mai mulți copaci, unii dintre ei căzând pe mașini parcate, iar ploaia a inundat case și o biserică.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului Constanța, peste 15 solicitări au fost făcute în ultimele ore  pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi de vânt, cel puțin șapte autoturisme fiind avariate de pomi.

De asemenea, pompierii au intervenit la inundaţii produse la două case, la biserica Sf. Filofteia de la Şoseaua Mangaliei, dar şi în ajutorul a două persoane care se aflau într-o maşină blocată în apă, în zona McDonald’s. Pasagerii au fost salvați de pompieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*