FOTO VIDEO Un mort și doi răniți într-un grav accident rutier petrecut între Ciocârlia și Cobadin UPDATE

Grav accident rutier petrecut între Ciocârlia și Cobadin. FOTO IPJ Constanța
Grav accident rutier petrecut între Ciocârlia și Cobadin. FOTO IPJ Constanța

O femeie a murit, iar alte două persoane, între care o adolescentă de 15 ani, au fost rănite, într-un grav accident rutier petrecut, vineri după-amiază, între două autoturisme, pe DN 3, la ieșire din Ciocârlia spre Cobadin.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul s-a produs între două autoturisme, care s-au lovit frontal, iar în urma impactului o femeie a decedat, iar un bărbat este grav rănit, fiind efectuat protocolul de resuscitare. De asemenea, în urma impactului există și o a treia victimă, o fată în vârstă de 15 ani, a cărei stare este stabilă.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și una de stingere cu modul de prim ajutor, precum și un echipaj SMURD B2, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța. Salvatorii au fost nevoiți să intervină pentru extragerea uneia dintre victime, ce rămăsese blocată într-unul din vehiculele distruse.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

UPDATE

Din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de medici, și cea de-a doua persoană a fost declarată decedată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*