FOTO VIDEO Grav accident rutier în Viișoara

În urma impactului, mașina condusă de adolescent s-a răsturnat. FOTO CTnews.ro

Un grav accident rutier s-a produs vineri după amiază, în jurul orei 17.15 în localitatea Viișoara. Un tânăr, proaspăt posesor de permis de conducere de conducere a scăpat mașina de sub control.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un tânăr de 18 ani a condus un autoturism pe DN 3, iar la ieșirea din localitatea Viișoara, în direcția Cobadin, s-a răsturnat în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu doua autoturisme parcate. În urma impactului, una dintre mașinile parcate a fost proiectată în gardul unei locuințe. Cei care au sunat la 112 au anunțat inițial și că mașina a luat foc, șoferul fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Ulterior au revenit cu telefonul și au spus că incendiul nu se confirmă.

Până la sosirea pompierilor de la Descarcerare din cadrul ISU Dobrogea, martorii au riscat și l-au tras afară pe șoferul rănit. Ulterior, acesta a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, cu un traumatism cranio-cerebral și de coloană lombară.

Polițiștii pun producerea accidentului pe seama lipsei de experiență, șoferul împlinind 18 ani  la începutul lunii iunie a anului 2017, iar ulterior și-a obținut și permisul de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*