FOTO VIDEO FORM Beach Mamaia Nord aduce la malul Mării Negre vibe-ul tropical al exoticului Bali

FORM Beach Mamaia Nord. FOTO Paul Alexe

Sezonul estival 2022 aduce pentru iubitorii de relaxare diurnă și de distracție nocturnă la malul mării o nouă locație gândită după un concept „all in one”: FORM Beach, în Mamaia Nord. Doi tineri întreprizători, Teodor și Yovia Jogia Negrea, au avut ideea de a aduce în același loc, pe o plajă impecabil amenajată, un bar-beach care oferă relaxare pe malul unei piscine generoase, un restaurant ce oferă un variat meniu internațional, dar și o zonă de club în aer liber, unde vor concerta, în fiecare week-end, cunoscuți artiști și DJ, atât din țară, cât și din străinătate.

„Împreună cu soțul meu, Teodor, am dorit să recreem în această locație un pic din atmosfera Asiei, din exoticul Bali, un loc în care am trăit timp de patru ani, și vrem să aducem vibe-ul tropical al exoticei insule indoneziene, aici, la Mamaia. Ideea a fost să aducem în Mamaia un nou concept, în care punem la un loc plaja, barul, și clubul de noapte, dar și noul restaurant FORM Family pe care l-am deschis. Dorim să vă aducem aici, împreună cu familia, cu prietenii, să petreceți clipe plăcute și relaxante”, a explicat Yovia Jogia Negrea.

Pe timpul zilei, cei care ajung la FORM Beach pot alege între șezlongurile frumos aliniate în apropierea apei turcoaz din nordul stațiunii Mamaia sau beach-bar-ul situat în imediata apropiere a piscinei. La intrarea pe plajă, vă așteapră noul restaurant, echipa condusă de Chef Teodor Valentin Mercar fiind pregătită să răspundă celor mai exigente pretenții culinare.

„Noul restaurant oferă un variat meniu internațional care poate satisface și cele mai exigente gusturi, o bucătărie condusă de un Chef excepțional, dar și un beach-bar amenajat după un concept nou, cu o piscină generoasă. Totul este gândit astfel încât să creeze o ambianță relaxantă, un loc plăcut în care să vă petreceți timpul alături de prieteni, să puteți servi un cocktail răcoritor în timp ce vă bucurați de soare, plajă și mare”, a adăugat Yovia Jogia Negrea.

Restaurantul FORM Beach propune o ambianță plăcută și liniștită, care oferă oaspeților săi cele mai bune condiții pentru a se bucura de delicioasele preparate din bucătăria internațională.

„Avem un meniu foarte variat, internațional. Avem preparate din pește, dar și burgeri, supe sau paste home-made. Deasemenea, avem o varietate de produse pentru vegetarieni, vegani, ovo-lacto, absolut orice. Peștele este proaspăt, carnea la fel, pastele le pregătim aici, pregătim totul cu pasiune și răbdare”, a dezvăluit Chef Teodor Valentin Mercar.

De altfel, echipa CTnews a avut ocazia de a asista la prepararea unuia dintre cele mai solicitate preparate, Tataki de ton în crustă de susan.

„Este un ton roșu, care se face cu o pastă de wasabi, apoi se bagă în soia și se lasă la marinat. Apoi se scoate din soia, se face cu muștar, se dă prin susan, apoi este prăjit, câte un minut pe fiecare parte. Se adaugă un pat de salată și avocado, un sos asiatic și… poftă bună!”, ne-a îmbiat să savurăm produsul final Chef Teodor Valentin Mercar.

Din această vară, FORM Beach se transformă și într-o locație a distracției nocturne, unde se vor organiza petreceri, odată cu deschiderea noului club în aer liber, situat chiar pe plajă și care beneficiază de o scenă pe care vor evolua artiști și DJ binecunoscuți. Sezonul a fost deschis cu o petrecere incendiară, care l-a avut ca principal invitat pe cunoscutul producător brazilian de muzică electronică Gui Boratto (ex-Sect), iar evenimentele continuă și în următoarele week-end-uri, cu Paraziții (15 iunie) și DJ-ul german Sven Väth (23 iulie).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*