FOTO VIDEO Femeile din Cumpăna, sărbătorite din nou de 8 Martie. Primăria a organizat o petrecere la Căminul Cultural pentru a marca cum se cuvine această zi

Primăria Cumpăna a organizat o petrecere de 8 Martie. FOTO Ctnews.ro

Femeile din Cumpăna au sărbătorit 8 martie printr-o petrecere de zile mari la Căminul Cultural. Au cântat, au dansat, au primit flori și s-au delectat cu meniuri alese, pregătite de bucătari de top. A fost o sărbătoare a femeii așa cum Primăria le pregătește an de an.

“Sunt emoționată pentru că întotdeauna când organizăm acasă la noi un eveniment, ne dorim să fie bine. Ne dorim să ajungă la sufletele și la inimile celor care participă pentru că de altfel, aceasta este răsplata muncii noastre. Organizatori ca întotdeauna, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, vrem să aducem de fiecare dată bucuria pe chipul doamnelor” spune primarul Mariana Gâju.

Doamnele și domnișoarele au venit pregătite și îmbrăcate ca pentru o zi specială; au fost primite de gazdele petrecerii cu câte un pahar de vin spumant și câte o floare. Cu chef de zile mari și multă voie bună, a durat foarte puțin până când atmosfera s-a încălzit și a început dansul.

“Ne simțim farte bine și îi mulțumesc doamnei primar că a organizat petrecerea asta ! Eu am participat mulți ani la rând dar eram în organizare. Anul acesta sunt la petrecere” ne spune o doamnă între două vârste.

“E primul an în care vin, iar atmosfera este foarte plăcută. Am dansat, ne intrăm în ritm! M-am încălzit un pic”, spune o domnișoară abia sosită de la hora de pe ringul de dans.

A devenit tradiție la Cumpăna ca doamnele să petreacă ziua lor împreună, la Căminul Cultural, decorat special pentru această ocazie. Primăria s-a ocupat de toată organizarea petrecerii și a avut grijă ca lumea să se simtă minunat. Doamnele au primit flori din partea viceprimarului din localitate: împreună cu două ajutoare, edilul a mers la fiecare masă, le-a felicitat și apoi le-a dăruit câte un fir de frezie. Au urmat hore și geamparale după care a venit folclorul macedonean. S-a dansat pe rupte.

“Ziua de 8 Martie nu are culoare politică! Aici vrem să aducem bucurie și fericire pentru că doamnele noastre nu sunt altele decât mamele noastre, bunicile noastre, soțiile și surorile noastre. Și le spunem La Mulți Ani! ” le-a urat primarul Mariana Gâju.

A fost o seară extraordinară la Cumpăna, pentru femeile de toate vârstele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*