FOTO VIDEO Desfășurare de forțe la Ovidiu pentru căutarea unui tânăr de 17 ani care a dispărut în lacul Siutghiol

Adolescent căutat după ce ar fi dispărut în Lacul Siutghiol

O desfășurare de forțe a avut loc miercuri după amiază, la Ovidiu, după ce un apel la 112 a anunțat că un tânăr de 17 ani a dispărut în lacul Siutghiol, la fața locului deplasându-se medici, pompieri și scafandri.

Pompierii au fost alertați de o femeie care a sunat la 112 și a spus că fiul ei, în vârstă de 17 ani, a intrat în lacul Siutghiol să se scalde și nu a mai ieșit la mal. El ar fi dispărut în zona cherhanelei din Ovidiu.

La fața locului s-au deplasat zece pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, care au început căutările. De asemenea, în zonă au ajuns și scafandrii, dar și un echipaj de prim-ajutor.

Trupul tânărului a fost găsit de scanfandri, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*