Constănțenii din sudul municipiului nu au apă pe 16 septembrie. Urmează lucrări și în Techirghiol

Sediul RAJA
Sediul RAJA

SC RAJA SA se pregătește să înlocuiască un tronson de 10 metri din conducta magistrală de apă de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Lucrările sunt necesare pentru montarea de vane pe străzile Vârful cu Dor, Theodor Speranța si Fântânele.

Acesta este motivul pentru care apa potabilă va fi întreruptă miercuri, 16 septembrie între orele 8.00 – 20.00.

Reprezentanții SC RAJA SA spun că “Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele Viile Noi, Km 4-5, Km 5, Metro-Auchan-Practiker, precum și constănțenii din perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei – Amurgului – Micșunelelor – Mugurului – Șoseaua Mangaliei. Abonații din cartierul Poarta 6 vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.”

Probleme cu apa vor fi și în Techirghiol, pe 17 și 18 septembrie. Acolo SC RAJA SA urmează să întrerupă apa potabilă pentru a executa lucrări de racordare a conductelor principale cu apă.

Locuitorii din Techirghiol nu vor avea apă de joi, 17 septembrie începând cu ora 22.00 și până vineri, 18 septembrie la ora 6.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*