Constănțenii din sudul municipiului nu au apă pe 16 septembrie. Urmează lucrări și în Techirghiol

Sediul RAJASediul RAJA

SC RAJA SA se pregătește să înlocuiască un tronson de 10 metri din conducta magistrală de apă de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Lucrările sunt necesare pentru montarea de vane pe străzile Vârful cu Dor, Theodor Speranța si Fântânele.

Acesta este motivul pentru care apa potabilă va fi întreruptă miercuri, 16 septembrie între orele 8.00 – 20.00.

Reprezentanții SC RAJA SA spun că “Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele Viile Noi, Km 4-5, Km 5, Metro-Auchan-Practiker, precum și constănțenii din perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei – Amurgului – Micșunelelor – Mugurului – Șoseaua Mangaliei. Abonații din cartierul Poarta 6 vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.”

Probleme cu apa vor fi și în Techirghiol, pe 17 și 18 septembrie. Acolo SC RAJA SA urmează să întrerupă apa potabilă pentru a executa lucrări de racordare a conductelor principale cu apă.

Locuitorii din Techirghiol nu vor avea apă de joi, 17 septembrie începând cu ora 22.00 și până vineri, 18 septembrie la ora 6.00.

Adauga valoare acestui articol "Constănțenii din sudul municipiului nu au apă pe 16 septembrie. Urmează lucrări și în Techirghiol"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News