FOTO VIDEO Elicopterul SMURD a intervenit la un accident rutier produs în apropiere de Viișoara

Două persoane aflate în mașină au fost grav rănite. FOTO CTnews.ro

Un grav accident rutier a fost înregistrat în seara de 3 aprilie pe DN 3, între localitățile Cobadin și Viișoara. Din primele informații, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

Pentru scoaterea din resturile mașinii a șoferului și a pasagerului, la fața locului au intervenit pompierii de la descarcerare, echipaje medicale terestre, dar și elicopterul SMURD.

Cele două victime au fost preluate în viață și transportate la Spitalul Județean Constanța.

UPDATE:

„La data de 3 aprilie, în jurul orei 18.45, un bărbat de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 3, dinspre localitatea Viișoara către localitatea Pietreni și, ajungând la km 238+300 m, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un copac și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta, de 21 de ani“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*