Un bărbat din Medgidia a fost arestat pentru că a încercat să își omoare ginerele și pe fratele acestuia, cu un cuțit

Făptuitorul a fost arestat. FOTO diegoattorney
Persoanele cercetate sunt după gratii. FOTO diegoattorney

O neînțelegere în familie s-a terminat tragic. O parte dintre cei implicați au ajuns la spital, iar o parte la poliție și mai târziu după gratii.

Potrivit procurorilor, scandalul a avut loc în data de 3 octombrie, într-un apartament din Medgidia, în jurul orei 10.30. Inculpatul, Petrică Mușat de 64 de ani din Medgidia pe fondul unui conflict spontan avut cu ginerele său, în locuinţa acestuia din urmă, inculpatul le-a înjunghiat pe persoanele vătămate C.F. (ginerele său) şi C.V.A. (fratele ginerelui) cu un corp tăietor-înţepător (probabil cuţit) în regiunile capului, gâtului şi abdomenului, astfel că i-a provocat ginerelui său plăgi înjunghiate latero-cervicale stângi, vindecabile într-un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale, iar fratelui acestuia plăgi abdominale superioare, cu eviscerare, vindecabile într-un număr de 14-16 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie prin hemoperitoneu.

Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean Constanța, unde au rămas internate. În aceiași zi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a agresorului. Pe 4 octombrie a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa. Pe numele inculpatului a fost emis mandat de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*