FOTO VIDEO Doi bărbați au fost grav răniți, într-un accident produs în zona Gura Dobrogei

Accident rutier la Gura Dobrogei. FOTO ISU Constanța

Doi bărbați au fost grav răniți în urma unui accident rutier petrecut marți seara, în zona Gura Dobrogei, ei fiind preluați în comă de către echipajele medicale și duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au fost solicitați să intervină marți, 29 ianuarie, la un accident rutier petrecut în zona Gura Dobrogei și în care au fost implicate două mașini. La fața locului s-au deplasat  nouă pompieri cu două autospeciale, una de descarcerare și una de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ, ulterior în zonă deplasându-se și un echipaj SMURD.

Polițiștii spun că un bărbat de 44 de ani conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Constanța către Tulcea și ajungând la intersecția cu DC 82, din cauza nepăstrării distanței, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 64 de ani care se afla oprit la intersecție pentru a vira la stânga. După producerea impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile.

În accident au fost grav răniți doi bărbați din al doilea autoturism. Ei erau în comă profundă când au fost preluați de echipajele medicale, fiind duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*