FOTO VIDEO Doi bărbați au fost grav răniți, într-un accident produs în zona Gura Dobrogei

Accident rutier la Gura Dobrogei. FOTO ISU Constanța

Doi bărbați au fost grav răniți în urma unui accident rutier petrecut marți seara, în zona Gura Dobrogei, ei fiind preluați în comă de către echipajele medicale și duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au fost solicitați să intervină marți, 29 ianuarie, la un accident rutier petrecut în zona Gura Dobrogei și în care au fost implicate două mașini. La fața locului s-au deplasat  nouă pompieri cu două autospeciale, una de descarcerare și una de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ, ulterior în zonă deplasându-se și un echipaj SMURD.

Polițiștii spun că un bărbat de 44 de ani conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Constanța către Tulcea și ajungând la intersecția cu DC 82, din cauza nepăstrării distanței, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 64 de ani care se afla oprit la intersecție pentru a vira la stânga. După producerea impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile.

În accident au fost grav răniți doi bărbați din al doilea autoturism. Ei erau în comă profundă când au fost preluați de echipajele medicale, fiind duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*