O ambulanță SAJ s-a răsturnat azi-noapte pe DJ 381, la ieșire din Valea Dacilor. Asistentul, ambulanțierul și pacientul au ajuns la spital

O ambulanță SAJ s-a răsturnat azi-noapte pe DJ 381. FOTO arhiva CTnews

O ambulanță SAJ, aflată noaptea trecută în misiune, transportând un pacient la spitalul din Medgidia, s-a răsturnat la ieșire din Valea Dacilor. Asistentul, ambulanțierul și pacientul au ajuns la spital cu alte autospeciale ale Serviciului de Ambulanță.

Potrivit primelor date, șoferul autospecialei, ce se deplasa pe DJ 381 spre Spitalul Municipal Medgidia, a încercat la un moment dat să evite un animal ce i-a apărut în cale, a scăpat volanul de sub control, iar vehiculul s-a răsturnat în afara drumului.

Asistentul, ambulanțierul și pacientul, toți conștienți, au fost transportați la spital de alte ambulanțe ale SAJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*