FOTO VIDEO Desfășurare masivă de forțe a pompierilor după ce a fost semnalat miros greu în scara unui bloc din Constanța

Intervenție a pompierilor constănțeni în zona Trocadero.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat miercuri, 28 iulie, la prânz, în zona Trocadero din Constanța, după ce pe scara unui bloc se semnalase un miros urât.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, inclusiv autoscara.

Până la urmă pompierii militari nu au avut de ce să intervină, stabilind că mirosul provenea de la o serie de substanțe folosite pentru deratizarea scării de bloc.

„Din cauza mirosului ne-am dus să vedem ce se întâmplă. Nu se confirmă nimic. A fost deratizare la o scara de bloc”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sa ii spuneti cretinei cu parul de culoare blond,
    care conduce un Sandero gri sa aiba grija cum schimba benzile in giratorii, altfel o sa faca o stire despre cum a facut ea accident!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*