FOTO VIDEO Tânăr de 20 de ani, dat dispărut după ce ar fi mers la scăldat în Canalul Vechi din Medgidia

Tânăr dat dispărut după ce ar fi mers la scăldat în Canalul Vechi din Medgidia

Salvatorii constănțeni au fost mobilizați în seara zilei de sâmbătă, 4 iunie, în zona Canalul Vechi din Medgidia, după ce un tânăr de 20 de ani, care a mers la scăldat cu fratele său, a fost dat dispărut.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța și ale Serviciului de Ambulanță Județean.

De asemenea, în sprijin a fost trimis și elicopterul SMURD, precum și mai mulți scafandrii, care au început să caute trupul tânărului dat dispărut.

Trupul tânărului a fost găsit de către scafandri, după câteva ore de căutări, și predat cadrelor medicale, dar acestea nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*