FOTO VIDEO “Constanța Mea” – lansare de carte cu scop caritabil. Liberalul Mihai Tararache a reușit să apropie oamenii de cultură și politicienii

Speech-urile de început. FOTO Adrian Boioglu

Atunci când nu critică administrația locală pentru problemele din oraș sau când nu aduci soluții pentru rezolvarea unor situații critice, Mihai Tararache scrie cărți. Volumul său “Constanța mea” a fost lansat în acest weekend într-un cadru sobru în foaierul teatrului de Operă și Balet din Constanța.

Cartea a avut parte de o primire pe măsură. Oameni de cultură, dar și politicieni au luat parte la eveniment, au ascultat muzica clasică și apoi discursurile invitaților de onoare.

Profesorul și jurnalistul Aurelian Lăpușan a avut cuvinte de apreciere despre volumul scris de Mihai Tararache.

“Mihai Tararche narează. Nu e vehement, dar arată cu degetul, face politica constănțeanului nedreptățit, mințit: își retrăiește cpilăria, adolescența plasându-le între coperțile marelui oraș. […] Autorul cunoaște bine istoria orașului său: despre fiecare mare obiectiv descris aduce în discuție date documentare, adunate corect din surse primare, citează, redă cu prețiozitate. Se cunoaște pe sine. Își prezintă parcursul profesional și se autocaracterizează: nu idealizâdnd, nu ca un supererou, ci ca un om al orașului pe care-l dorește curat, plin cu verdeață, flori, cu o viață culturală densă, un oraș pentru copiii lui, pentru toți copiii constănțenilor”, scrie Aurelian Lăpușan.

Volumul “Constanța mea” are patru mari capitole: Repere, Rădăcini, Primii pași și Constanța din nou în top și numără peste 130 de pagini.

Mihai Tararache spune că a încercat să suspende precampania electorală și să deschidă o discuție despre oraș.

“Scopul pentru care am decis să public această carte este sănătatea noastră a tuturor și sănătatea copiilor. Toate fondurile generate de această carte vor fi donate către Spitalul Județean Constanța, cel mai probabil pentru secția de Pediatrie”, a declarat Mihai Tararache pentru Constanța NEWS.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*