FOTO VIDEO Chindie mare pe bulevardul I.C. Brătianu, stricată de Poliția Locală Constanța

Petrecerea s-a mutat din curte pe trotuar și pe bulevard. FOTO DGPL Constanța

O petrecere a unei familii care locuiește pe bulevardul IC Brătianu din Constanța a escaladat gardurile curții și a ajuns pe trotuar, cu tot cu mese, scaune și grătar. Dar pentru că aceste practici contravin prevederilor legale în vigoare, polițiștii locali s-au deplasat și ei la petrecere și cu un „cadou“ de 1.000 de lei i-au convins să își restrângă petrecerea în curte.

În cursul zilei de duminică 29 iulie, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanta au fost sesizați pe numărul de dispecerat al instituției cu privire la faptul ca pe bulevardul I. C Bratianu din municipiul Constanta este în desfășurare o reuniune la care participau numeroase persoane care făceau grătar, tulburau liniștea locuitorilor din zona și îngreunau traficul rutier.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale Constanța care l-au amendat pe proprietarul imobilului cu o amendă în valoare totală de 1.000 de lei, în conformitate cu Legea 54/2012 a picnicului, oamenii legii rămânând în zonă până când zona afectata a fost eliberată și s-a restabilit ordinea publica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*