Restricții pe Autostrada A2: se peticește pe ambele sensuri de mers

Indicator autostrada. FOTO Catalin Schipor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la orele 16:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 12 şi 36, pe sensul către litoral, şi tot pe prima bandă, între kilometrii 29 şi 28, pe sensul de mers către Capitală, din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate la rosturile din carosabil.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare şi să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de mers

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*