Se întorc ninsorile și temperaturile sub zero grade Celsius la Constanța

Începând de joi 3 ianuarie, ninsorile și vremea rece se vor întoarce în județul Constanța.

Potrivit prognozei meteo, de joi, 3 ianuarie ora 23.00 și până vineri 4 ianuarie ora 8.00 va ninge în jumătatea de sud a județului, temperaturile vor ajunge la -2 grade Celsius, iar vântul va bate cu 30 km/h.

Va ninge iar duminică 6 ianuarie de la ora 5.00 până la  ora 18.00, slab, în tot județul, temperatura ajungând la -3 grade Celsius, iar vântul la 15 km/h.

Va ninge și luni 7 ianuarie între orele 6.00-23.00 în tot județul, iar mercurul în termometre va scădea până la -5 grade Celsius, vântul ajungând la 30km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*