Doi dealeri de droguri au fost prinși în flagrant de un echipaj al Gruparii Mobile a Jandarmeriei Tomis

Jandarmii i-au stricat afacerile tânărului dealer. FOTO GJM Tomis

În seara de 12 iulie, ora 22: 30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona „Victoria” din Constanţa, a observat o persoană care a plătit și a luat un pliculeț de la doi bărbați.

La vederea echipajului, cei trei au început să se agite şi au fugit. Au fost somați, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra lor, în buzunare, jandarmii au găsit 41 de pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde. Cei doi „comercianți” de 27, respectiv 26 de ani, au declarat că au cumpărat substanța de la un necunoscut și „tocmai ce am ieșit, după ce am terminat de porționat substanța în pliculețe”….

Pliculeţele autosigilante găsite asupra acestora vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*