FOTO VIDEO Banii din iazul cu pești din cadrul CMSN Constanța au fost strânși

dr. Adrian Bilbă adunand banii din iazul cu pesti de la CMSN

Conducerea CMSN Constanța a decis să adune banii aruncați de vizitatori în iazul cu pești. Cei care aruncă monede pentru a li se îndeplini dorințe nu știu că gestul lor este nociv pentru pești. Directorul CMSN, dr. Adrian Bîlbă a intrat împreună cu un scafandru pentru a aduna monedele din iaz și ne explică de ce nu este bine să aruncăm bani acolo unde trăiesc pești.

Dr. Adian Bîlbă a precizat că periodic se adună banii cu magnetul, iar de 2 ori pe an se intră în apă și se adună absolut tot. Sumele astfel adunate se depun în fondul de donații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*