Copiii pot învăța despre planete, stele, comete la Cercul “Privește Cerul” de la Observatorul Astronomic din Constanța

Cercul de astronomie "Privește Cerul”. FOTO: CMSN
Cercul de astronomie "Privește Cerul”. FOTO: CMSN

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și Astronom Experience au pregătit o surpriză celor mai mici pasionați de univers. Cercul de astronomie “Privește Cerul” își deschide porțile pe data de 6 mai 2017, ora 10.30 la Observatorul Astronomic din Constanța.

Copiii au o lună la dispoziție pentru a învăța ce sunt planetele, stelele, cometele, dar și multe alte informații despre univers. Cursurile au loc o dată pe săptămână, sâmbăta și sunt adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani.

Pentru cei care nu reușesc să se înscrie în prima serie, va exista și o a doua serie, 3 iunie 2017. Pe timpul cursurilor, cei mici vor avea parte de proiecții 3D, activități distractive, observații astronomice și concursuri.

De asemenea, în perioada vacanței vom organiza 2 sesiuni ale școlii de vară, respectiv una începând cu data de 1 iulie și urmatoarea începând cu data de 5 august.

Relații la telefon 0766 436 310 Ștefan Costache, coordonator proiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*