FOTO VIDEO Aventura lui Smiley și Pavel Bartoș la Delfinariu Constanța

Aventura lui Smiley și Pavel Bartoș la Delfinariu Constanța

Smiley si Pavel Bartoș, una dintre cele mai îndrăgite perechi de prezentatori de la noi din țară, a vizitat de curând Delfinariul din Constanța, în pregătirea noului sezon al emisiunii Românii au Talent.

După ce Pavel Bartoș a observat ca Smiley seamănă, cel puțin din profil, cu un delfin, cei doi s-au distrat de minune în compania lui Ni-Ni și Chan-Chan, pe care i-au re-botezat, i-au hrănit cu pește și chiar, pentru câteva minute, s-au amuzat din postura de dresori.

După ce s-a lăsat sărutat de Chan-Chan, Pavel Bartoș a concluzionat că la Constanța „până și delfinii au talent”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*