FOTO VIDEO Alertă pe Aeroportul Internațional Kogălniceanu din Constanța. O aeronavă plină cu pasageri are probleme la aterizare

Aeronava Boeing aparținând Blueair a avut probleme în zbor. FOTO Adrian Boioglu

Impresionante forțe de intervenție – pompieri, echipaje medicale, poliție și jandarmi au fost solicitați să intervină preventiv la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, unde o aeronavă cu probleme se pregătește să aterizeze.

Este vorba de o cursă ce vine din Larnaca, Cipru, cu 109 de pasageri la bord. În timpul manevrelor de aterizare, comandantul aeronavei a comunicat turnului de control că nu i se deschid flapsurile.

Știre în curs de actualizare

Directorul AIMK, Bogdan Artagea a declarat pentru CTnews.ro că în cele din urmă aeronava a aterizat cu bine, ieșindu-se din situația de criză. Este vorba de o cursă Blueair care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internațional Otopeni.

În total la bord se aflau 6 membri ai echipajului, 108 adulți și un bebeluș.

UPDATE:
Pasagerii au fost debarcați, iar după o verificare, au urcat iar la bord și au plecat spre Otopeni. 15 dintre aceștia au ales să rămână pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.
Potrivit unei femei aflate la bord, lor li s-a spus că au probleme cu combustibilul și aterizează pentru a realimenta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*