FOTO Accident cu patru mașini pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în urma căruia cinci femei au fost rănite

Mai multe echipaje medicale au ajuns la locul producerii accidentului. FOTO SAJ Constanța

Accidentul s-a produs în seara de 18 decembrie în jurul orei 22.05 și a început cu un viraj la stânga fără a se acorda prioritate.

Potrivit anchetatorilor, o femeie de 41 de ani a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Dezrobirii. La intersecția cu strada Orizontului, a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, care conducea din sens opus.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 41 de ani a fost proiectat către înapoi și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în spatele ei, autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, care a fost proiectat către dreapta într-un autoturism parcat pe trotuar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci femei, șoferița de 41 de ani, 3 pasagere din primul autoturism, de 35, 51 și 55 de ani și o pasageră din al doilea autoturism, de 21 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*