FOTO VIDEO Accident rutier la ieșire din Hârșova. O persoană a murit și alte două sunt grav rănite

Accident mortal la Hârșova. FOTO ISU Dobrogea
Accident mortal la Hârșova. FOTO ISU Dobrogea

Un teribil accident rutier a avut loc după ora 11.00 la ieșire din Hârșova. Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe drumul către localitatea Saraiu.

Impactul a fost atât de puternic încât victimele au rămas încarcerate. Mai multe echipaje SMURD și de la Detașamentul de Pompieri Palas au plecat spre locul accidentului. Medicii și pompierii au reușit să scoată imediat victimele dintre fiarele contorsionate.

Bilanțul era unul grav: o femeie a murit, iar doi bărbați au fost răniți grav. Unul dintre ei se afla în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitat de medici și preluat de elicopterul SMURD. Un al doilea pacient a plecat către Spitalul de Urgență Constanța la bordul ambulanței.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, țonând cont de faptul că drumul nu era acoperit cu gheață, iar vizibilitatea era foarte bună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*