FOTO VIDEO Accident rutier grav în Constanța ! Două mașini s-au răsturnat

In urma impactlui, cele doua masini s-a rasturnat si a fost nevoie de interventia pompierilor de la Descarcerare. FOTO ISU DOBROGEA

Joi după amiază, un grav accident s-a produs la intersecția străzilor Ștefan Mihăileanu și Decebal. Pe fondul neacordării de prioritate, două autoturisme au intrat în coleziune. Impactul a fost atât de puternic încât ambele mașini s-au răsturnat. Una a rămas pe o parte, iar cealaltă a aterizat pe plafon. Șoferul și pasagerul din această din urmă au rămas blocați pe locurile lor.

Martorii au sunat la 112, iar la față locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță, SMURD și Descarcerare. În zonă se aflau și trei pompieri din cadrul ISU Dobrogea, aflați în timpul liber – plt. maj. ChiritaAnca, plt. maj. Halici Teo și plt. Abrasu Alexandru. Aceștia au acordat primul ajutor victimelor pana la sosirea echipajelor. au încercat să calmeze victimele panicate din mașină răsturnată și au încercat să le acorde primul ajutor și să îi elbereze.

La scurt timp, la față locului au ajuns echipajele medicale și de descarcerare și s-a reușit scoaterea victimelor. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a suferit răni grave. Au fost transportate totuși la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale suplimentare.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Rutier Constanța pentru a se stabili condițiile în care s-a produs accidentul și cine este vinovat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*