Percheziții de amploare în Hârșova și Ciobanu la braconieri – zece persoane au fost reținute

Descinderi pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în contrabanda cu aur. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de la transporturi din Constanța au ridicat bunuri în valoare de aproape 96.000 de lei, în urma a 14 percheziții efectuate în cursul zilei de 9 octombrie la persoane bănuite de furturi și braconaj piscicol.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 14 percheziții, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea furturilor și braconajului piscicol.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea confiscării un autoturism – Mercedes Clasa C, 9 telefoane mobile, 74 de unelte de pescuit – prostovol, din nylon, monofilament, fir textil, în lungime totală de 5.890 metri, 400 de kilograme de pește proaspăt de diferite specii, 4 costume impermeabile din neopren, 1.000 de litri motorină, 5 ambarcațiuni confecționate artizanal, sumele de 22.150 de lei și 10.550 de euro. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 95.930 lei.

În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere de arestare preventivă. În cauză se desfășoară cercetări față de 13 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și braconaj piscicol. La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciului de Poliție Transporturi Maritime și jandarmi

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*