FOTO VIDEO Accident mortal pe DN 39 între 23 August și Olimp

Mașina scăpată de sub control s-a izbit violent de un pom. FOTO SAJ Constanța

O persoană a decedat, iar alta se află în comă în urma unui accident rutier produs în dimineața de 17 ianuarie pe DN 39, între localitatea 23 August și stațiunea Olimp. 

Din primele informații se pare că este vorba de un autoturism scăpat de sub control, care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un pom.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul s-a produs pe DN 39 pe sensul Mangalia – Constanta, în curba la stânga, între Neptun și Olimp a pierdut controlul direcției către dreapta și a intrat in coliziune cu un copac. Conducătorul auto a decedat la fata locului, iar pasagera locului din dreapta a fost rănită grav.

Persoana decedata este șoferul, un bărbat de 43 ani, iar cealaltă victimă aflată în comă este soția acestuia, o femeie în vârstă de 40 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*