FOTO VIDEO Accident mortal între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu: trei decedați în urma unui impact frontal

Trei morți și un grav rănit în urma impactului dintre două mașini. FOTO SAJ Constanța

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 14.25 pe DN2A (E60), Constanţa – Slobozia, la ieșirea din localitatea Ovidiu  spre Mihail Kogălniceanu, în zona podului de cale ferată.

La fața locului au fost trimis elicopterul SMURD, o autospecială cu descarcerare, o autospecială cu spumă și apă de la detașamentul Fripis, un SMURD C și trei ambulanțe SAJ, deoarece, pe lângă victime exista și o scurgere de combustibil de la unul din autoturisme. Din primele informații se pare că un autoturism BMW s-a lovit frontal cu o dubiță. La locul accidentului au fost găsite două persoane decedate – un bărbat care se afla la volanul BMW-ului și o femeie din aceiași mașină și două în comă. La scurt timp, una dintre acestea, șoferul autoutilitarei a decedat și el.

Cadrele medicale au precizat că sunt două persoane decedate, iar alte două sunt în comă, intubate. La scurt timp, o a treia persoană, care se afla în comă a intrat în stop cardio respirator și a fost declarată decedată. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD.

Persoanele decedate sunt un bărbat şi o femeie din autoturismul BMW şi şoferul dubiţei

Circulația rutieră a fost întreruptă în zonă și deviată.

 

UPDATE

„Din primele cercetări, se pare că șoferului autoutilitarei, ar fi pierdut controlul direcției de mers, din cauza neatenției,intrând în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr, de 27 de ani, din Navodari“ a declarat ag. Constantina Vasile, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*