FOTO VIDEO Accident în lanț la intrarea în localitatea Topraisar, soldat cu cinci persoane rănite

În urma impactului dintre cele trei mașini, cinci persoane au fost rănite. FOTO IPJ Constanța

Un nou accident rutier în lanț s-a înregistrat în cursul zilei de 22 iulie pe raza județului Constanța. Cinci persoane au fost transportate la spital în urma unei coliziuni înregistrată pe DN 38, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Movilița.

Circulația a fost întreruptă în zonă pentru a se acorda primul ajutor victimelor, cinci la număr, precum și pentru ca polițiștii să facă cercetări și măsurători la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE:

„În jurul orei 14.30, o femeie, de 43 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Agigea către Amzacea și, ajungând la intersecția cu DJ 381, a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 51 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altul, condus de un cetățean bulgar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei primului autoturism și a 4 pasagere din acesta, precum și a pasagerei dreapta față din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*