FOTO VIDEO Accident în lanț la intrarea în localitatea Topraisar, soldat cu cinci persoane rănite

În urma impactului dintre cele trei mașini, cinci persoane au fost rănite. FOTO IPJ Constanța

Un nou accident rutier în lanț s-a înregistrat în cursul zilei de 22 iulie pe raza județului Constanța. Cinci persoane au fost transportate la spital în urma unei coliziuni înregistrată pe DN 38, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Movilița.

Circulația a fost întreruptă în zonă pentru a se acorda primul ajutor victimelor, cinci la număr, precum și pentru ca polițiștii să facă cercetări și măsurători la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE:

„În jurul orei 14.30, o femeie, de 43 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Agigea către Amzacea și, ajungând la intersecția cu DJ 381, a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 51 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altul, condus de un cetățean bulgar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei primului autoturism și a 4 pasagere din acesta, precum și a pasagerei dreapta față din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*