FOTO VIDEO Accident grav pe DN 2A în zona Hanului Cartali

La locul producerii accidentului au intervenit mai multe echipaje medicale și pompieri. FOTO CTnews.ro

Un grav accident de circulație s-a produs în după amiaza de 3 septembrie, la ieșirea din localitatea Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu. A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje medicale, inclusiv a elicopterului SMURD, poliție și pompierii de la Descarcerare.

Din primele date, un bărbat care conducea un autoturism pe DN 2A către Mihail Kogalniceanu, la intersectia cu DJ 228, ar fi efectuat viraj la stânga, dar fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens invers.

În urma accidentului, una dintre mașini s-a răsturnat, iar cea de-a doua a ieșit în afara părții carosabile. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare pentru extragerea victimelor dintre resturile mașinilor. Potrivit cadrelor medicale, conducătorul auto din prima mașină a suferit un traumatism toracic și abdominal, fiind preluat de elicopterul SMURD, iar conducătoarea auto din a doua mașină, care a scăpat doar cu un traumatism de membru superior, a fost transportată cu o autospecială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*