Bărbat de 60 de ani, mort într-un incendiu provocat de un scurt-circuit la aparatul de aer condiționat

Bărbat de 60 de ani, mort într-un incendiu provocat de un scurt-circuit la aparatul de aer condiționat. FOTO ISU „Dobrogea”

Un bărbat de 60 de ani a murit, duminică noapte, după ce apartamentul său din Cernavodă a fost cuprins de un incendiu provocat de un scurt-circuit la aparatul de aer condiționat. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri din blocul de locuințe.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanţa, pompierii din Cernavodă au fost solicitați să intervină, duminică, în jurul orei 23.30, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat într-un bloc de pe strada Mihai Eminescu. În zonă au ajuns trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„Ajunși la fața locului, colegii mei au evacuat rapid o femeie, iar alte șapte persoane se autoevacuaseră. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit de colegi inconștient, în apartament, și scos afară. S-a început protocolul de resuscitare dar, din păcate, bărbatul de 60 de ani a fost declarat decedat, suferind arsuri pe o mare suprafață a corpului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Anamaria Stoica.

Focul a afectat tot apartamentul, fiind distruse de flăcări mobilier și aparate electrocasnice. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind un scurtcircuit electric la aparatul de aer condiționat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*