FOTO VIDEO Accident grav pe DN 22C între Medgidia și Cuza Vodă!

O femeie a scăpat ca prin minune cu viata dintr-un accident rutier

O șoferiță a fost la un pas de moarte după ce a încercat se pare să evite un câine pe DN 22, la ieșirea din Medgidia spre Cuza  Vodă.

Mașina în care se afla femeia s-a izbit lateral de gardul de protecție al unui podeț, iar acesta a străpuns portiera mașinii. Din fericire, din cauza derapajului mașinii, gardul s-a îndoit și a ieșit prin parbriz și capotă chiar înainte de a intra în șoferiță. partea din spate a mașinii a rămas suspendată în gol, fiind susținută de același gard de protecție.

La fața locului a intervenit un echipaj al ISU Dobrogea cu modul de descarcerare și o ambulanță. Victima, care a suferit un traumatism cranian, a fost preluată de un echipaj medical al ambulanței, iar Serviciul Rutier a deschis o anchetă pentru a se stabili condițiile exacte ale producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*