FOTO VIDEO Accident grav între Medgidia și Peștera. Intervine descarcerarea

Descarcerare SMURD ISU Dobrogea
Descarcerare SMURD ISU Dobrogea

Un grav accident rutier s-a produs luni seara în jurul orei 21.30 între localitățile Medgidia și Peștera. Din primele informații, un autoturism s-a izbit de un cap de pod. La fața locului au fost trimise 2 ambulanțe SAJ și o autospeciala de Descarcerare de la Detașamentul Medgidia al ISU Dobrogea.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

La locul accidentului a fost găsită o mașină răsturnată și o singura persoana rănită. Victima, un pacient de aproximativ 40 ani, a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral,  fiind transportat la Spitalul Județean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*